Phylgreen

100% čist ekstrakt alge Ascophyllum Nodosum biostimulator dobijen postupkom hladnog ceđenja.

Poboljšava prirodnu aktivaciju hormona: Phylgreen ima odlično stimulativno dejstvo na opšti rast biljke. Njegov poseban sastav poboljšava: cvetanje i zametanje plodova, razvoj mladih biljaka, razvoj korena i formiranje sekundarnog korenovog sistema, usvajanje esencijalnih nutrijenata, vitalnost i razvoj grana i veličina plodova i kvalitet.
Phylgreen poboljšava adaptaciju biljke posle rasađivanja i pomaže u slučaju stresa od tzv saliniteta zemljišta i ostalih abiotičkih stresnih uslova.
Pogodan za organsku poljoprivredu, upisan u registar dozvoljenih sredstava od strane Minostarstva Poljoprivrede Srbije.

Phylgreen je čist ekstrakt alge dobijen od Ascophyllum nodosum. Phylgreen je biostimulator preporučuje se za se vrste aplikacije ali posedno u kritičnim fazama rasta zbog boljeg prevazilaženja stresnih situacija.

Phylgreen ektrakt algi je dobijen hladnom ekstrakcijom , nežnim procesom nad svežim Ascophyllum nodosum koji zadržava sve aktivne komponente bez denaturizacije i sa tim obezbeđuje prirodnu raspoloživost. Rezultat toga je zeleni tečni ektrakt, potpuno rastvoljiv, koji sadrži vitamine, antioksidanse, pigmente, makro i mikro hraniva, alginate, polifenole,aminokiseline itd.

Hladna ekstrakcija čini Phylgreen inovativnim i jedinstvenim biostimulatorom posebno namenjenim da stimuliše klijanje, formiranje pupoljaka, cvetanje, zametanje plodova i olodnju, poboljšava adaptaciju biljke posle presađivanja i prevazilaženje stresa od stresnih uslova okoline.

Hajde da rastemo zajedno.

Pomažemo vam da ubrzate zelenu tranziciju. Nudimo široko lokalno znanje i globalnu tehničku pomoć.

"*" indicates required fields

Ime:*

Kako vam pomažemo:

Kroz biorešenja razvijena da zadovolje potrebe useva od semena do rafa u prodavnici.

Prema kategorijama proizvoda

Bioishrana u poljoprivredi

Biokontrola u poljoprivredi.

Adjuvansi i korektori u poljoprivredi.

Prema potrebama uzgajivača

Poboljšajte korišćenje zemljišta, vode i proizvoda

Poboljšan kvalitet useva

Integrisano upravljanje bolestima

Integralna zaštita bilja

Minimalizovanje abiotičkog stresa

Stimulacija prirodnog ciklusa biljaka

Održiva ishrana useva