Pokretanje pozitivnog uticaja ka globalnim ciljevima.

Svakodnevno radimo na tome da pomognemo negovanju održivog sveta, smanjujući svoj ekološki i društveni trag, a dajući pozitivan doprinos svetu. Posvećeni smo ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih nacija 2, 12, 13 i 15.

SDG #2

BEZ GLADNIH

Razvijamo nova rešenja i poboljšavamo naš portfolio kako bismo oblikovali održivu budućnost poljoprivrede i pokrenuli biotransformaciju čineći upravljanje usevima efikasnijim a proizvodnju hrane sigurnijom za prehranu svetske populacije.

SDG #12

ODGOVORNA POTROŠNJA I PROIZVODNJA

Radimo na poboljšanju ekološke efikasnosti našeg poslovanja uz napore da pređemo na obnovljive izvore energije i smanjimo potrošnju vode i stvaranje otpada. Takođe razvijamo organska, niskorizična ili hibridna rešenja i proizvode koji smanjuju potrošnju resursa u poljoprivredi, koristeći principe cirkularne ekonomije.

SDG #13

KLIMATSKA AKCIJA

Osmislili smo i implementiramo mapu neto nultih emisija koja uključuje inicijative za poboljšanje ekološke efikasnosti našeg poslovanja i lanca nabavke i omogućava nam da dekarbonizujemo naše aktivnosti. Takođe smo u procesu usklađivanja naših postojećih ciljeva dekarbonizacije s najnovijim klimatskim izveštajima, u skladu s pragom od 1,5 ºC iz Pariskog sporazuma.

SDG #15

ŽIVOT NA ZEMLJI

Neprestano razvijamo nova rešenja i poboljšavamo naš portfolio kako bismo smanjili negativne uticaje na životnu sredinu i biodiverzitet, uz dobrobit za zdravlje biljaka i zemljišta. Pratimo naše poslovanje kako bismo utvrdili naš uticaj na biodiverzitet.

Hajde da rastemo zajedno.

Pomažemo vam da ubrzate zelenu tranziciju. Nudimo široko lokalno znanje i globalnu tehničku pomoć.

"*" indicates required fields

Ime:*