Naši brendovi

Otkrijte kompanije koje su udružile snage kako bi stvorile firmu Rovensa Next.

Deset kompanija koje su pioniri u bioishrani i biokontroli u poljoprivredi udružilo je snage kako bi stvorilo holističku platformu inovativnih biorešenja.

Logos de las 10 marcas de Rovensa Next
Logos de las 10 marcas de Rovensa Next
Logos de las 10 marcas de Rovensa Next

Naša istorija

Deset kompanija pionira u održivosti udružilo je snage kako bi stvorilo jedan brend.​

Deset kompanija pionira u održivosti udružilo je snage kako bi stvorilo jedan brend.​

Agrichembio

Firma Agrichembio je poznata po svojim inovativnim proizvodima, koji pružaju nova revolucionarna rešenja za modernizaciju poljoprivrede i jačanje njene sposobnosti da koristi tehnologiju.

Firma je osnovana u Španiji pre više od 40 godina i ima veliko iskustvo u testiranju, razvoju, registraciji i marketingu biopesticida, nutritivnih proizvoda i biostimulansa, kao i pružanju tehničkih saveta o tome kako ih najbolje koristiti.

Logo Agrichembio
logo Agrotecnologia

Agrotecnología

Stručnjaci u rešenjima za biokontrolu za poljoprivredne useve zahvaljujući svom opsežnom znanju o proizvodima na bazi mikroba.

Ova španska firma ima preko 20 godina iskustva u istraživanju, razvoju i marketingu ekološki prihvatljivih proizvoda.

Idai Nature

Idai Nature je biotehnološka kompanija specijalizovana za rešenja bez prirodnih ostataka za voće i povrće.

Proizvodi koje prodaje kompanija, koja je osnovana u Španiji 2009. godine, baziraju se na inovativnim botaničkim ekstraktima koji imaju biofungicidno i bioinsekticidno dejstvo na useve.

Logo Idai Nature
logo Microquimica

Microquimica

Microquimica se specijalizirala za ishranu biljaka, mikrobiologiju i biotehnologiju.

Ova brazilska firma proizvodi biođubriva, regulatore rasta biljaka, inokulanse i đubriva . Tradecorp je kupio firmu Microquimica 2019. godine i sada posluje kao Tradecorp do Brazil, nudeći širok portfolio rešenja.

OGT

Specijalizovana je za berbu i preradu morskih algi.

Ova irska kompanija drži vodeće mesto u ekskluzivnoj metodi ekstrakcije, poznatoj kao Nežna ekstrakcija, koja čuva biostimulirajuća jedinjenja koja se prirodno nalaze u svežim morskim algama.

Logo OGT
Logo Oro Agri

Oro Agri

Oro Agri je firma specijalizovana za ekološki prihvatljive proizvode koji pružaju učinkovita rešenja bez ostataka za naše klijente. Portfolio firme uključuje biokontrolu, adjuvanse, proizvode za bioishranu i biostimulaciju.

ORO AGRI, koja je osnovana pre više od 20 godina u Južnoj Africi, razvija i proizvodi patentirane proizvode za poljoprivrednu, kućnu i industrijsku primenu širom sveta. Oro Agri ima jako uporište na strateškim tržištima kao što su SAD, Azija, Brazil i Južna Afrika.

Rodel

Rodel Flowers isporučuje preparate za bioishranu, biokontrolu i adjuvanse za tržište cveća.

Rodel , koji je osnovan u Ekvadoru pre oko 20 godina, lider je u distribuciji specijalizovanih proizvoda za ishranu biljaka koje se plasiraju na tržištu cveća.

Logo Rodel Flowers
logo SDP

SDP

Specijalizovana je za najsavremenije adjuvanse i ishranu biljaka, i pruža niz održivih rešenja koja povećavaju prinos useva i povećavaju ukupnu učinkovitost tretmana zahvaljujući optimizaciji primene prskanja.

SDP je osnovan u Francuskoj pre više od 30 godina

Tradecorp

Tradecorp je globalno merilo u sektoru biostimulacije i održive specijalne ishrane useva, razvija i proizvodi vrhunska, inovativna rešenja koja se prodaju u preko 60 zemalja širom sveta.

Tradecorp nudi sveobuhvatan portfolio vrhunskih proizvoda koji su globalno prilagođeni lokalnim agronomskim uslovima, njegova rešenja uključuju biostimulanse i specijalne proizvode za ishranu useva, kao što su helirani mikronutrijenti  i posebne opcije za bioishranu .

logo Tradecorp
logo MIP Agro

MIP Agro

MIP Agro je vodeći igrač u oblasti biokontrole i biostimulansa u Čileu i prva je firma koja je promovisala održiva poljoprivredna rešenja u regionu.

Danas MIP Agro ima konsolidovani prodajni i tehnički tim na terenu, koji blisko sarađuje sa preko 2.500 uzgajivača i propisivača. Kompanija cilja na visokovredne useve kao što su trešnje, bobičasto voće, stono grožđe, orašasti plodovi i agrumi.

Hajde da rastemo zajedno.

Pomažemo vam da ubrzate zelenu tranziciju. Nudimo široko lokalno znanje i globalnu tehničku pomoć.

"*" indicates required fields

Ime:*