Biorešenja prema potrebama uzgajivača.

Naš sveobuhvatni portfolio inovativnih biorešenja pokriva sve vrste useva od semena do berbe.

Prirodan pristup poljoprivredi

Da li tražite rešenja za biokontrolu za integrisano upravljanje štetočinama i bolestima? Ili rešenja za održivu ishranu useva, stimulaciju životnog ciklusa biljaka ili minimalizaciju abiotičkog stresa? Ne tražite dalje. Tu smo da vam pomognemo kroz celokupan životni ciklus biljke.

Potrebe biokontrole

Gestion integrada de plagas

Učinkovito upravljanje štetočinama ključno je za poboljšanje prinosa, osiguranje zdravlja životinja i useva, sprečavanje kontaminacije proizvoda i održavanje uravnoteženih ekosistema.

Gestión integrada de enfermedades

Lečenje bolesti na njihovom početku pre nego što se prošire ključno je za zdravu žetvu. Bez obzira na izvor bolesti, bakterije, viruse ili gljivice, zaustavljanje bolesti i kontrola populacije svih oblika bolesti (spore, micelija, itd.) je od suštinskog značaja za efikasno upravljanje usevima.

Potrebe bioishrane, adjuvansa i korektora

Mejora la tierra, el agua, y la aplicación de los productos

Optimizujemo rast useva i upravljanje štetočinama prirodnim, održivim rešenjima. Biostimulansi i nutrijenti se primenjuju preko navodnjavanja i folijarno. Nudimo rešenja koja poboljšavaju interakciju minerala u zemljištu ili vodi, kako bi se maksimalizovala njihova učinkovitost.

Estimulación de los procesos naturales de las plantas.

Različite faze životnog ciklusa biljke su međusobno zavisne i zahtevaju visoke nivoe energije i hranjivih materija koje se mogu povećati kako bi se postigao bolji učinak. Prava biorešenja primenjena u pravo vreme i ispravno dozirana mogu pomoći biljkama da stimulišu sopstvene prirodne procese, doprinoseći boljem razvoju biljaka, prinosu i kvalitetu tokom cele sezone.

Minimiza el estress abiotico

Abiotički stres kao što su niske/visoke temperature, suša, prekomerno zalivanje, veliki salinitet, teški metali, UV zračenje i fitotoksičnost mogu štetiti rastu i prinosu useva. Abiotički stres čini oko 50% gubitaka poljoprivredne proizvodnje i verovatno će se pogoršati sa klimatskim promenama.

Nutricion Sostenibile

Klimatske promene i staklenički gasovi dovode do gubitka hranjivih materija u usevima, zbog čega je važno zadržati i povećati dostupnost hranjivih materija za sigurnost hrane i ishranu globalnog stanovništva.

Mejora de la calidad de las cosechas

Poljoprivrednici se suočavaju sa izazovom poboljšanja kvaliteta useva i roka trajanja, a istovremeno ispunjavaju zahteve potrošača za zdravijom, održivijom hranom. Nudimo širok spektar proizvoda razvijenih radi poboljšanja kvaliteta i prinosa useva kako bi se zadovoljile ove potrebe.

Odkrijte naše visoko zmogljive bionutricijske rešitve, pomožna sredstva in korektorje za vsako fazo življenjskega cikla vaših pridelkov.

Hajde da rastemo zajedno.

Pomažemo vam da ubrzate zelenu tranziciju. Nudimo široko lokalno znanje i globalnu tehničku pomoć.

"*" indicates required fields

Ime:*